hits

Kvinnekamp! Men ikke for alle

I går gikk kvinnedagen av stabelen, og flere steder i landet ble det gjennomført 8. mars-tog. I Oslo skulle fitta flagre, pornokulturen skulle stoppes og 6 timers arbeidsdag var igjen sett på en parole. Selv liker jeg å anse meg selv for å være en borgerlig hverdagsfeminist. Jeg mener det er en selvfølge at alle kjønn skal være likestilt, samtidig som at jeg ikke støtter venstresidas feministelite som bruker 8.mars for å være en dag man kjemper for sosialisme. Hva for eksempel 6 timers arbeidsdag har å gjøre med kvinnekamp har jeg aldri helt forstått. Andre paroler er jeg rett og slett uenig i, og noen er jeg enig i. Men det er en tristhet over norsk kvinnebevegelse, noe som igjen kom til syne i går, denne gangen gjennom et fysisk angrep på parolen til Prostituertes Interesseorganisasjon (PION), en parole som ikke var godkjent på forhånd.

«Sex workers rights = Human Rights» var for hard kost for enkelte. Noen så seg nødt til å rive i stykker PIONs parole, en parole som var ment til å snakke om menneskerettigheter for en gruppe kvinner i Norge som er dårligere stilt enn de fleste. Jeg har selv prøvd å snakke sexarbeidernes rettigheter, men blitt beskyldt for å forsvare en manns rett til utløsning på bekostning av kvinners grunnleggende rettigheter. Hvorfor feministene ikke er opptatt av å sikre sexarbeideres liv og helse for fremtiden er for meg uforståelig. Når Amnesty sin rapport fra 2016, i likhet med en rekke andre rapporter, slår fast at norsk lov setter sexarbeiderne i fare er det underlig at den eneste godkjente parolen om sexarbeid på 8.mars var «Håndhev sexkjøpsloven - bedre hjelpetiltak». Vi skal altså håndheve en lov som setter sexarbeiderne i fare. Litt av en kvinnekamp.    

Norsk venstreside er i mot å oppheve hallikparagrafen og sexkjøpsloven, mens norsk høyreside er for å oppheve disse. Dette gjør at man aldri får satt sexarbeidernes rettigheter på dagsorden 8.mars fordi majoriteten av venstresidas feminister ikke takler tanken på at sexarbeidere faktisk kan ha det bedre med legalisert sexarbeid, enn dagens situasjon.

Jeg støtter PION. En av de viktigste kvinnekampene vi står overfor i dagens Norge er for meg sexarbeideres rettigheter, i tillegg til kampen mot vold og voldtekt. Sexarbeidere består av kvinner og menn som skal ikke ses ned på eller undertrykkes, de skal sikres grunnleggende rettigheter og respekteres for den de er. Jeg ville trodd 8.mars var en perfekt dag for dette.

Foto: Astrid Renland/PION

19 kommentarer
Pippi Rødstrømpe

Pippi Rødstrømpe

HVA!!!??? Hvordan kan du i det hele tatt kalle deg feminist? Det går nemlig ikke an å være feminist uten å være politisk aktiv godt ute på venstresida (eller sentrumsorientert som vi i Ottar og andre skikkelige feminister foretrekker å kalle det). Og de du kaller "sexarbeidere" motarbeider kvinners rettigheter, særlig den viktigste rettigheten av alle: Retten til å kriminalisere mannsgriser og sette inn både politi og domstoler mot både dem, og selv angripe de som sviker feminisme og kvinnekamp ved å tilfredsstille dem, nemlig horer som de heter i vår ordbok. At disse svikerne av den politisk vedtatte feministiske agendaen i det hele tatt skal lure seg inn i venstresidas eget 8. mars tog er bare for mye, det forteller alle følelsene meg så det må bare være sant. Da er det helt riktig å ta det ansvaret som denne demonstranten gjorde ved å rive opp det stygge banneret, hun var sikkert bare i en desperat situasjon og kanskje premenstruell også? En blomst sendes herved til Blitzhuset hvor jeg er sikker på hun holder til, kloke hoder har det jo med å samles. Og for all del, alle kvinner må få gjøre det de selv ønsker, så lenge dette er det samme som Ottar, andre skikkelige feminister og andre skikkelige venstreorienterte også ønsker at de skal gjøre. Hold takten når dere marsjerer, jenter!

Pippi Rødstrømpe: Du er gal! Gale kvinnemenneske! Det er sånne som deg som gjør at folk flest misliker feminister. Du er rett og slett en ekstremist som burde skamme seg herfra og inn i evigheten for å forfekte slike syn som du gjør her. Hvis folk skal ta dere feminister alvorlig så bør dere ha paroler med mer tyngde. F.eks kan dere fokusere på islams kvinneundertrykking med hijab og alt som følger med. Det er ekstremt mye og desidert mest kvinneundertrykking i de islamske miljøene her i Norge. Hvor vil dere ikke kjempe for disse kvinnene?? Dette tør dere tydeligvis ikke å ta i med ildtang engang. Hvis dere ikke vil ta tak i kvinneundertrykking der kvinner faktisk blir mest undertrykket blir det begrenset med respekt å få fra andre enn deres meningsfeller. Tenk på det din ekstremist..

Dagens feminister har mer med makt enn virkelig kvinnekamp. Hele venstresiden blir mer og mer avkledd som de ekstremistene de er. Håper folk ser hva slags konsekvenser deres politikk har for de svakeste, men også for folk flest, før valget.

QWERTY, jeg tviler på at Pippi Rødstrømpe var seriøs. Ser ut som god gammeldags sarkasme fra her jeg står.

Det finnes også menn som selger sex, hvorfor da fokusere på kvinner?

Man kan dessuten gjøre nesten alt med kroppen i dag, brystforstørring, tatovere, pierce, trekke tenner, sette inn tannimplantater, operere kroppen både her og der, men straks noe som kan gi utløsning seksuelt, så er det forbudt. Sexkjøpsloven er kun en moralsk lov. Opprett bordeller, enten stalige eller private, og fjern sexkjøpsloven.

Pippi Rødstrømpe

Pippi Rødstrømpe

HVA, QWERTY??? Tror du virkelig at vi venstreorienterte feminister kan være islamofobe rasister? Du høres ut som en klassisk hvit mann som bader i patriarkatets privilegier, og du er sikkert heterofil i tillegg kan jeg nevne. Fysj! Vel, du kan bare begynne å bekymre deg, for Ottar og Kvinnefronten har planer om å slå oss sammen med Islam Net, Profetens Ummah og Norsk Islamsk Styringsråd i vår fremtidige allianse. Så i neste demonstrasjon hadde vi tenkt å demonstrere for kvinners rett til å gå i både hijab og burka i alle sammenhenger, også som politi og dommer. "Slipp de muslimske kvinnene fri!" skal være parolen, og "Allahu Akbar"-ropene skal gjalle. Etterpå skal det kanskje fly noen steiner også, det er aldri godt å vite når Blitz er representert. Dessuten er der kvinner blir mest undertrykket her i Vesten, flere års sosionomstudier kan ikke ta feil, spesielt ikke når tunge politiske aktører som SV og Rødt er helt enige. Hvis du trenger beviser for det kan jeg bare nevne at vi blir jo ikke kvotert inn som toppledere i næringslivet engang! Der fikk du, tenker jeg.

@Tankefull 09.03.2017 kl.15:33

Fordi det er alltid en slager å kjempe for kvinner. Menn kan ta seg et stev. Selv om man vet at det er flere menn som har solgt sex enn kvinner (selv om kvinnene selger i en lengre periode enn menn).

Den venstreradikale kvinnebevegelsen, inklusive Kvinegruppa i Høyre, gir fullstendig blaffen i de prostituerte.

Sexkjøpsloven ble tvunget igjennom, tross for motstand, for å ramme menn. Det er en feministisk strategi å vinne kontroll over mannlig seksualitet og ved å kriminalisere kjøp har feministene et solid tak på menn - samtidig som det er fritt frem for kvinner å selge sex. Loven er en fiasko siden sextrafikken er gått under jorda, men til tross for dette blir den ikke fjernet. Sex er makt og det har de ekstreme feministene forstått. En mann som blir anklaget for noe seksuelt er i dag praktisk talt lovløs - og hver gang en kvinne taper aktiviseres diverse kvinnenettverk både i media og i politikken for å stramme til. Ingen mannlig politiker våger å ta opp saken, fordi vedkommende blir anklager som "horekunde" og det hele er godt organisert.

Høyre lovet å fjerne loven, men det ble stoppet i Kvinnegruppa i Høyre fordi det betyr at kvinner gir fra seg makt og kontroll.

Kaptein Efraim

Kaptein Efraim

Go Pippi!

Ottar og kvinner flest hater prostituerte fordi de ligger med typene deres, er faktisk så enkelt og greit.

Dagens bitterfeminister spyr vulgært kjønnsprat på Kvinneforum og får spalteplass hos venninnene sine i media . De er godt organisert med allierte i media, inklusive NRK.

De mener de er frigjorte fordi de flagrer med fi**a eller kan si pi** i annenhver setning.

En sak - når de søker jobb googler arbeidsgiver hva de har spydd ut på nettet og vips så er den jobben vekk.

Men da løper de til media og klager sin såre nød - mot bitre sinte menn....

Helt fantastisk innlegg!!

Kunne ikke vært mer enig med deg :-D

Men HVA hadde man forventet av disse blodrøde feminister på Youngstorget?

De kjemper ikke for likestilling - de tenker på feministisk makt. De bryr seg ikke en døyt om kvinner som lider - de bryr seg bare om kvotering og klapp til egen skulder.

"La fitta flagre" skrek de stolt - mens kvinner som har fått kuttet av seg klitorisen gjemte seg bak laken og religiøse plagg.

Feministdronningen i Dagbladet mente at høyrepopulister er ute å marsjerer. Alle som er uenig - de marsjerer med undertanke tilhørende nazisme. De blodrøde? Nei, de går bare i tog.

Feminister som marsjerer - er ikke så interessert i å hjelpe kvinner som lider. De er mer interessert i å kjempe for blodrød politisk makt.

Gårsdagen er like inkluderende som kvinner er innunder islam. Det er rett og slett en marsjering innen ytre venstre og deres tankegods - mens de krever at man skal omfavne og verne om deres ståsted. På samme tid som de skviser ut alle kvinner og menn som mener noe annet enn dem selv.

Feministene på Youngstorget i går er ikke for likeverd og likestilling. Da ville de kjempet mot en ideologi og religion som faktisk setter kvinner som annenrangs. Da ville de kjempet for kvinner som lider - enn, å faktisk gå til fysisk angrep på kvinner med annen mening.

De blodrøde feminister åpner ikke for andre enn seg selv. Seg og sitt - hvor de kirsebærplukker ut saker og skriker seg hese.

Når hundrevis av norske kvinner har blitt overfalt, knust i fillebiter - for å så bli voldtatt - hold alle på Youngstorget helt kjeft. En sak hvor det faktisk kom til frifinnelse? Var det marsjering, skrik og skrål.

Når utenlandske menn voldtar - snakker norske feminister om hvor dårlig stelt det er med norske kvinnelige ledere. Når kvinner blir trakassert og hetset av utenlandske menn - som vist på TV2 - snakket norske blodrøde feminister om å få dyrke mest mulig hår på kroppen.

Selvsagt er det vanskelig å godta at det politiske ytre venstre ståsted skaper så utrolig mye horrible traumer og vansker for norske jenter og kvinner. Men, har man tatt et standpunkt - skal det følges livet ut virker det som.

Disse blodrøde sinte skrikende feminister på Youngstorget har ikke plass til lidende kvinner som har blitt tvunget til å klippe bort klitoris. De blodrøde har ikke plass for den stolte moderne kvinnen som tenker annerledes, gjør annerledes - eller, skulle like eget ståsted. Disse går innunder pornokultur. Pornokultur rommer alt fra kvinner som avbilder seg selv mens de trener - til, skjønnhetsidealet. Det siste har vært dyrket lenge før ponroindustrien engang ble født - men, ikke plag feminister med fakta.

Faktum er at særs mange kvinner missliker disse blodrøde skrikedukker som var å se på Youngstorget i går. De klarer seg finfint på egenhånd - helt uten kvinnenettverk og grupper hvor man må og skal tenke, føle og oppføre seg likt. Pornokultur er når kvinner selv bestemmer over egen kropp ved å barbere bort hår - eller, forandre på kropp.

Det sisste er ikke gjeldende for kvinner som har rett politisk ståsted. Sophie Elise får lov til å være et ideal med alle de ulike operasjoner fordi hun har rett politisk ståsted og meninger.

De blodrøde feminister vil aldri bry seg om kvinner som lider - om det ikke kan blandes inn til deres egen vinning innen det politiske ytre venstre ståsted.

Feminister rallet for kvinnelige prester og homofile giftemål innen kirken. Fint. Men, likeverdet stoppet der. Man ser ikke sinte feminister står skrikende utenfor Moskeer land og strand. Der er kvinnen annenrangs med egen inngang og eget avlukke ved bønn. Sett kvinnelige imamer? Sett homofile mennesker få leve ut sin kjærlighet - og, gifte seg i en av landets mokseer? Ikke? Så rart ...

Rart at disse blodrøde feminister fortsatt velger å skrike opp om likeverd og likhet. Det hele mens kvinner som lider eller blir sett på som annenrangs - må forgå og lide i stillhet.

Skammelig opptreden - men, heller ikke annet å forvente enn disse som kirsebærplukker saker for å male sitt eget liv til det bedre.

Det er rart at en hatideologi som feminismen har oppslutning i det hele tatt i et opplyst samfunn. Her har noe gått galt, det er sikkert.

Det var massiv motstand mot sexkjøosloven da den ble innført - fordi den hadde vært fiasko i Sverige (og nå i Norge).

Men de bitre feministene på venstresiden har som mål å kontrollere mannlig seksualitet og bruke det som hersketeknikk - de gir fullstendig blaffen i horenes rettigheter. Høyre lovet å fjerne idiotloven men møtte motstand i Kvinnegruppa Høyre som har tatt makta i partiet.

Dagens feminister er blitt vulgære og kjepphøye og bruker flittig kjønnsutrykk i pressa (de har sine nettverk i redaksjonene) - samtidig som menn skal få munnkurv dersom de presterer en vits.

Slik skal vi ikke ha det - det er flott at noen våger å ta til motmæle siden det knapt finnes menn igjen i norsk politikk.

Stavanger Aftenblad har i dag en sak om en fyr som ble dømt for voldtekt av to prostituerte, og han fikk lavere straff FORDI de var prostituerte...

Like ille som volden med " berettiget harme" pga utroskap. Var ikke det også i Stavanger..samme dommer? Begynner jaggu å lure litt.

Vet norske kvinner i det hele tatt hvorfor de går i tog lengre? Er det for lik lønn på tvers av yrker, altså kommunisme? Er for å få like mange kvinnelige toppsjefer som menn, altså å innføre tvang? Til de som går i tog for å sikre kvinner like rettigheter verden over, i land der det fortsatt ikke er likestilling, all honnør til dere. Men, og det er veldig synd å si det, 8 mars i Norge og feministene som går i tog virker som de er mer ute på et hevntokt enn å oppnå likestilling.

Pippi Rødstrømpe vet å sette dette på plass. Din sarkasme var god og beskrivende. Du illustrer godt det faktum at du må tilhøre den røde horden for å ha en mening i kvinnesaken.

GetReal

Feministene har vært utrolig dyktige å plassere sine allierte i media, eksempelvis i de store avisene og i Dagsrevyen og TV2. Det virker som om et kvinnenettverk styrer sakene som skal tas opp - og alltid i kvinners favør. Påfallende at saker som diskuteres høyt i diverse kvinnenettverk alltid havner i Dagsrevyen - og med kommentarer fra diverse kvinneaktivister.

Det er rimelig at journalister stiller med åpne kort - hvilke nettverk de tilhører og hvorvidt de lar seg styre av krav fra disse nettverkene, eksempelvis feministiske lukkede nettverk. Disse nettverkene ser også ut til å ha god kontroll i diverse politiske partier. Høyre skulle avskaffe sexkjøpsloven og det var flertall sammen med Frp og Venstre. Men den mektige Kvinnegruppa i Høyre stoppet fjerning av sexkjøpsloven. Det er viktig å bruke sex og sexanklager i kampen mot menn. De prostituerte gir de egentlig blaffen i. Sex er makt.

Skriv en ny kommentar