Velkommen etter, Arbeiderpartiet

High School Student in Class Licensed from: moodboard / yayimages.com

Arbeiderpartiet har lansert en rekke forslag i skolepolitikken som de nå går til valg på. De går til valg på flere helsesøstre, flere lærlingplasser og flere lærere. Ap har tydeligvis ikke fulgt med i timen for det er nettopp dette Fremskrittspartiet har sørget for i regjering.

Arbeiderpartiet kopierer altså regjeringens politikk og prøver å bruke den til egen vinning. Dette gjør mer rett og slett forbanna, spesielt fordi de prøver å lure velgerne til å tro noe som ikke er sant.

Med Arbeiderpartiets flertallsregjering i åtte år ble det ikke noen voldsom satsing på helsesøstre, lærlinger eller lærere. Og dette skal de altså få til nå? Det tviler jeg sterkt på. Et godt eksempel som viser at de ikke kommer til å gjennomføre er Ap-styrte Trondheim. Der bruker de pengene på helt andre ting enn helsesøstre. Det viser nok en gang at det er stor forskjell mellom ord og handling.

Fremskrittspartiet har sørget for å bevilge nesten 1000 millioner til skolehelsetjenesten, bevilget nok penger til at kommunene kan ansette 1000 nye lærere og økt lærlingtilskuddet med totalt 21 000 kr i året. Vi har med andre ord sørget for kraftig satsing innenfor det Arbeiderpartiet nå går til valg på.

Men jeg må også innrømme at det er litt smigrende, ettersom Ap har for vane å hente inspirasjon fra Fremskrittspartiet til ny politikk. Det betyr bare en ting; at Frp er et nytenkende og framtidsrettet parti med nye og bedre løsninger for Norge.

Hvordan skal Arbeiderpartiet gjøre skolen bedre når de ikke følger med i timen selv? Stem heller på et parti som viser handlekraft, stem Fremskrittspartiet.

Ã?n kommentar

Kristian

23.08.2017 kl.16:09

Arbeiderpartiet, SV, Venstre, Høyre, Samfunnspartiet, Piratpartiet, Liberalistene, Norges-kommunistiske parti, Det Liberale Folkepartiet, Tverrpolitisk folkevalgte og Feministisk initiativ sier nå helt klart og tydelig Ja til EU, EØS og Schengen i Norge og vil sette i gang dette arbeidet straks valget er over den 11. September 2017 Arbeiderpartiet, SV, Venstre, Høyre, Samfunnspartiet, Piratpartiet, Liberalistene, Norges-kommunistiske parti, Det Liberale Folkepartiet, Tverrpolitisk folkevalgte og Feministisk initiativ vil øke skattene med 25 milliarder kroner og skattene kan øke enda mer enn 25 milliarder kroner. Vil øke Avgiftene med 15 milliarder kroner og avgiftene kan øke enda mer enn 15 milliarder kroner. Har ikke tall på hvor mye skattene og avgiftene kan øke utover disse tallene. Arbeiderpartiet, SV, Venstre, Høyre, Samfunnspartiet, Piratpartiet, Liberalistene, Norges-kommunistiske parti, Det Liberale Folkepartiet, Tverrpolitisk folkevalgte og Feministisk initiativ snur å sier helt klart og tydelig ja til tvangssammenslåinger av kommuner, fylker, lensmannskontorer osv

Skriv en ny kommentar

hits